Weekly Set Menu
2 -Course Menu € 34,50
(Voorgerechten/Hoofdgerecht of Hoofdgerecht/Dessert)
3 – Course Menu € 38,50
(Voorgerechten/Hoofdgerecht/Dessert)
Voorgerechten
Pompoen en Kokosnoot Soep
Pompoen, Kokosmelk, Aziatische Specerijen, Spinazie, Rijst, Krokante Topping
Spinazie-Bessen Salade
Spinazie, Bessen, Avocado, Feta, Pijnboompitten en Maanzaad Dressing (GF)
Tempura Garnalen
Krokante Garnalen Gedoopt in Tempurabeslag Met Chili saus
Hoofdgerechten
Risotto met Courgettebloemen
Risotto,Verse Groenten, Courgettebloemen gevuld met Geitenkaas (cbGF)
“Don-Buri” Miso Salmon
Miso zalm, Verse Groente, Jasmijn Rijst, Chestnut Champignons, Soja & Gember Saus(cbGF)
Chicken Tikka Masala
Indiase Kip, Romige Saus Met Tomaat, Rijst, Naanbrood en Chutney (cbGF)
Ossenhaas
Ossenhaas met Teriyaki Saus, Salade & Patat of Rijst
Rack of Lamb Van Nieuw-Zeeland
Lamsrack Van De Grill, Verse Groenten, Feta, Linzensalade en Basilicum Pesto(GF)
Desserts
Crème Brûlée
Crème Brûlée, Madagaskar Vanille (GF)
Season’s Cafe Glace
Koffie, Vanille Ijs, Slagroom, Koekje (cbGF)
Hollandse Appeltaart
Nederlandse Appels, Suiker, Kaneel, Rozijnen, Vanille Slagroom
Belgium Waffle, Bananas Foster & Carmel
Belgische Wafel, Pan-gebakken Bananen, Bruine Suiker, Rum, Karamelsaus