Diner

Dit menu is na 18:00 uur beschikbaar

Weekly Set Menu

2 -Course Menu € 28,00
(Voorgerechten/Hoofdgerecht of Hoofdgerecht/Dessert) 

 3 – Course Menu € 31,00
(Voorgerechten/Hoofdgerecht/Dessert)

Voorgerechten

Hollandse Erwtensoep
Huisgemaakte Erwtensoep, Gerookte Worst, Bacon (GF)
Spinazie-Bessen Salade
Spinazie, Bessen, Avocado, Feta, Pijnboompitten en Maanzaad Dressing (GF)
Gerookte Zalm Salade
Gerookte Zalm, Krieltjes, Haricot Verts, Appels en Mierikswortel Dressing (GF)

Hoofdgerechten

Risotto met Courgettebloemen
Risotto,Verse Groenten, Courgettebloemen gevuld met Geitenkaas (cbGF)
“Don-Buri” Miso Salmon
Miso zalm, Verse Groente, Jasmijn Rijst, Chestnut Champignons, Soja & Gember Saus(cbGF)
Chicken Tikka Masala
Indiase Kip, Romige Saus Met Tomaat, Rijst, Naanbrood en Chutney (cbGF)
Peter’s Stoverij Van Zeeland
Zacht Gestoofd Rundvlees op Zeeuwse Wijze, Frietjes, Salade
Rack of Lamb Van Nieuw-Zeeland
Lamsrack Van De Grill, Verse Groenten, Feta, Linzensalade en Basilicum Pesto(GF)

Desserts

Crème Brûlée
Crème Brûlée, Madagaskar Vanille (GF)
Season’s Cafe Glace
Koffie, Vanille Ijs, Slagroom, Koekje (cbGF)
Hollandse Appeltaart
Nederlandse Appels, Suiker, Kaneel, Rozijnen, Vanille Slagroom
Belgium Waffle, Bananas Foster & Carmel
Belgische Wafel, Pan-gebakken Bananen, Bruine Suiker, Rum, Karamelsaus